joi, 5 februarie 2015

Dacii n-au murit, tocmai i-ați SUPĂRAT!!!


Se știe că romanii, după fuga din Dacia în anul 275, au dus o campanie susținută împotriva a tot ce reprezenta Dacia sau poporul Dac. 
Dacia și Dacii au fost adesea menționați în scrierile antice, multe dispărute la ordin sau într-un mod misterios.
Încă din sec. 19, Al. Papadopol-Calimah a estimat că 90% din 282 de cărți vechi scrise despre Dacia s-au pierdut. 
Scrierea Dacia a Împăratului roman Traian nu a supraviețuit. Doar o propoziție: ”Atunci am mers la Berzobis și apoi la Aizisis”. Berzobis corespunde actualei localități Berzovia.Râul și localitățile Barzava corespund de asemenea Dacului Berzobis. 
Istoria Dacilor scrisă de Dios Chrysostomos (sec II ad.) a dispărut, lucrarea ”Getica” scrisă de Dios Cassius Coceianus a dispărut. 
Din Istoria Românilor, 24 de cărți scrise de Appianus, Doar cartea despre Daci a fost pierdută. Trebuie să fi fost un motiv anume să se distrugă doar o carte (cea despre Dacia) iar celelalte 23 să fie lăsate pentru viitor. 


Scoaterea din circulație a scrierilor referitoare la Dacia sau Daci sunt binecunoscute http://dacul-mailo.blogspot.ro/2014/10/intre-secolele-i-xiii-o-mie-de-ani-de.html
Nu se poate spune că toate cărțile antice și din evul mediu despre Dacia au dispărut dintr-un singur motiv. Sunt și motive comune în spatele distrugerilor de arhive, cărți și obiecte de cult care au afectat și pe alții. Se știe că romanii au distrus orașele cucerite, tot așa de bine cum au distrus biblioteca din Alexandria. Otomanii au demolat biserici, mânăstiri și tot ei au ars biblioteca Matei Corvin din Buda. În evul mediu, Catolicii, în numele bisericii au distrus cărțile eretice sau păgâne. Se știe că unii invadatori au distrus scrieri precedente, pentru a face ca istoria să înceapă cu ei.
Istoria predată acum în scolile din România, este o istorie impusă exact de acești invadatori!
14% din Dacia au ocupat romanii cu soldați aduși de prin toate zările, care numai latina nu vorbeau, timp de 164 de ani.
Nicolae Densușianu: ”Când sub Traian romanii au cucerit pe Daci la Sarmisegetuza N-AU TREBUIT TĂLMACI”, concluzionând că ambele popoare vorbeau aceeași limbă.
De unde ideea romanizării Dacilor, a tuturor Dacilor, și cei de la nord și cei din Basarabia actuală și mai grav de ce este această idee susținută de autoritățile actuale ale României?
86% din teritoriul Daciei nu a fost călcat de picior de roman, pentru că erau ocupați cu atacurile Dacilor rămași liberi (?!). Oare asta nu vă dă de gândit? Și rămâne întrebarea: atunci de la cine știau Dacii aceeași limbă vorbită de romani?
Herodot spune că cel mai numeros neam din lume, după indieni, erau Tracii, iar Dio Cassius : ”Să nu uităm că Traian a fost un TRAC VERITABIL...luptele dintre Traian și Decebal au fost războaie fratricide, iar Tracii au fost Daci”

                                                        foto Gabriel Tora
”Un alt gen de monumente megalitice ale Daciei și care ne deschid o vastă perpectivă asupra vieții morale preistorice de la nordul Dunării de jos, sunt simulacrele arhaice ale divinităților primitive, săpate de regulă în stânca vie pe vârfurile munților, ori pe culmile dealurilor și coastelor dealurilor” – Nicolae Densușianu.
”Dacii  și Geții, sunt două denumiri pentru unul și același popor” – Strabon.
Carol Lundius în Zamolsiz Primus Getarum Legislator, Uppsala, 1687 scrie: p.3 Nempc unam eandemque Gentem Getas et Gothas fuisse – Fără îndoială Geții și Goții au fost una și aceeași națiune.
”Getas autem Gothos postea nominatos esse non dubium est (p.78) că geții au fost după aceea numiți goți nu este nici o îndoială”. – Nicolao Petreio
Alaric, regele goților, cuceritorul Romei. Prudentius (348 – către 405) în ”Divinitatea lui Christos”, îl numește tiranul Get.

 Ovidiu –  ”Tristele”
”Îi vezi călare, venind și ducându-se prin mijlocul drumurilor. Între ei nici unul care să nu poarte tolbă, arc și săgeți îngălbenite de veninul viperei. Au glas aspru, chip sălbatic și sunt cea mai adevărată întruchipare a lui Marte. Părul și barba lor n-au fost tunse niciodată. Mâna lor dreaptă e totdeauna gata să înfigă cuțitul pe care îl are legat la șold ca orice bărbat”.
Herodot: ”Elada (n.a. Grecia) ținut care mai înainte se numea Pelasgia”
Ei grecii sosiți între anii 1900-1400 bc în patru valuri: Aheii, Dorienii, Eolienii, ne-au găsit acasă, pe noi Pelasgii Carpato-Danubieni, numindu-se Traci (nume menționat prima oară de același Herodot). Ei ne-au învins de mai multe ori, reușind să ocupe partea sudică a Peninsulei Balcanica. De la noi au luat apoi Asia Mică (vezi războiul împotriva Tracilor – Ramani locuitori ai Troiei) și în sfârșit ocupăndu-se de insulele din Marea Tracică (grecii schimbându-i numele în Marea Egee) războiul dus de greci sub conducerea lui Teristocle împotriva Tracilor – Sinthioni.
Revanșa împotriva grecilor ne-a fost adusă de Tracul-Pelasg-Macedon Alexandru (336 – 323bc) care cucerește Grecia și conform tradițiilor timpului îi angajează pe învinși în trupele sale.
Acesta reconstruiește într-o perioadă foarte scurtă Marele Imperiu Pelasgic, recucerește egiptul, Mesopotamia, Persia, India, capitala acestui Mare Imperiu Pelasgic, reînviat, fiind Pela.
După 2000 de ani!!!! ”istoricii greci” îl redescoperă pe macedonul Alexandru ca fiind ”grec”, punându-l în Panthenon!!!!!!! Bulgarii și ei și-l adjudecă, considerându-l pe Alexandru cel mai mare general dintre strămoșii lor!!!



Acum Pelasgii au devenit brusc greci, la fel ca Tracii, fapt care-l face pe Herodot mincinosul antichității cînd îi considera pe Traci ca fiind de alt neam decât grecii.
Așa înțeleg istoricii noștrii să trateze aceste certitudini, lăsându-i pe alții să-și însușească istoria glorioasă a trecutului nostru!
Herodot în ”Istorii V.9” spune: ” de la Pădurea Hercinica, limita vestică a spațiului Pelasgo-Tracic trece prin Alpii Răsăriteni, ocolind Noricum, provincie cu populații predominant Dacice și apoi coborând la Aquileea (azi Terzo d”Aquileia – Italia), în golful Venețienilor. De aici limita vestică, sud-vestică a spațiului Pelasgo-Tracic, urmărea țărmul Marii Adriatice, țărmul de vest al Peninsulei Balcanice, până în Creta”. Originea acestui popor Tracic, căruia geografia și condițiile climatice i-a hărăzit culoarea albă a pielii, menținută cu toate invaziile, încrucișările și suprapunerile orientale, se confundă cu cea a locuitorilor Carpato-Danubieni, a vechilor Pelasgi, întemeietorii Europei moderne de azi. În ultima vreme, tot mai mulți cercetători sunt de părere că leagănul vechii europe este spațiul Carpato-Dunărean, în timp ce P. Bosch – Gimpera consideră că spațiul din acre au pornit popoarele europene este situat pe teritoriul dintre Valea Dunării, Marea Egee (Marea Tracilor) și Marea Neagră (Marea Getcă).
Noi nu trebuie să uităm că suntem aici, pe acest Pământ ”European” primii, înaintea grecilor, italienilor, francezilor,germanilor, englezilor, slavilor ori turcilor.
Trebuie să nu-i mai lăsăm pe acești profitori să-și însușească ce este al nostru de la Începutul Soarelui! Noi Românii, nu suntem urmașii a doi ”bărbați”, nu suntem urmașii romei! Suntem urmașii ai celor D”ACII, iar asta trebuie să se învețe în toate școlile din această țară!


Iar istoria celor D”ACII începe cu mii de ani înaintea sosirii tuturor profitorilor!
Istoria începe în spațiul Carpato-Danubian, cu  Pelasgii care mai târziu au fost denumiți Traci, ca mai apoi să ne spunem DACI, iar o mână de neaveniți plini de interese meschine, să ne numească acum Români, generând maxima confuzie!
Unui DAC nu îi este frică de moarte, mai ales dacă lângă el se află un alt Dac.

Dacii n-au murit, tocmai i-ați SUPĂRAT!!!


7 comentarii:

  1. Stimbabile camm tirziu cu dacii suparati oare abia acum s-au trezit''dacii'' din mahmureala ?N-am auzit de nici o natiune de pe fata pamintului sa ridice statui cotropitorilor dar ''urmasii '' dacilor au facut-o vezi in Bucuresti statuia aia alui TRAIAN cucateaua lesinata in brate -oare deaia s-au supart dacii? Culmea prostiei celor care au aprobatsi pusacea statuie hidoasa este ca prin Bucuresti n-a calcat piciorde soldat roman ca la vremeaaceea inca un exista orasul are abia 500 de ani -de la ciobanul Bucur incoace

    RăspundețiȘtergere
  2. Acea statuie hidoasa, nu a fost pusa acolo de un urmas al Dacilor ... Uitati, sau ignorati faptul ca in tara noastra sau aciuit o groaza de dujmani ai neamului care in timp au ajuns in functii importante care le inlesnesc astfel de blasfemii Si ca o complectare la ideea dumneavoastra domnule anonim ( ?) ce natiune de '' invingatori '' ridica statui la ei in tara, cu cei care '' ia invins '' .... Ciudat, n-ui asa ?!?

    RăspundețiȘtergere
  3. Toata istoria noastra- a Daciei- a fost stearsa de imperiul roman si al lui urmas( deoarece el exista si astazi) ..... VATICAN.

    RăspundețiȘtergere
  4. https://www.facebook.com/1042338062478350/videos/357965661647795/

    RăspundețiȘtergere
  5. https://www.facebook.com/1042338062478350/videos/357965661647795/

    RăspundețiȘtergere

Sunt acceptate toate comentariile, atâta timp cât nu aduc jigniri persoanelor sau nu sunt defăimatoare.