luni, 9 februarie 2015

Bogata și eterna DACIE!



Dacia!


 Un nume care la simpla rostire, pune în  mișcare emoții puternice, sentimente înălțătoare, trăiri uitate, pielea se strânge, iar fiori prietenoși inundă trupul, încălzind sufletul. Care să fie misterul acestor trăiri? De ce altora, când le spui despre Dacia, au frisoane, li se întunecă mintea, judecata le este perturbată, iar furia le iese prin toți porii? Spune cuiva că ești Get sau Pelasg, nu prea te bagă lumea în seamă, dar spune-i că ești Dac, atunci chiar le-ai captat atenția! Privirea li se încruntă, pumnii li se strâng, iar mintea le este invadată de miliarde de contraargumente la tot ce vei spune!


Au trecut mii de ani, au răsărit și au apus imperii, au trecut peste Dacia toți năvălitorii și cu toate astea denumirea de Dacia a rămas, mai puternică, mai controversată, mai expresivă și mai deranjantă! Dacia este cuvântul care împarte lumea în două! Pe de o parte sunt cei care spiritual sunt legați de aceste începuturi, iar pe de altă parte sunt cei care spiritual, vor să se lege de acestea! Domnilor, primii au fost Dacii, nu vă mai agitați să puneți în traista dvs. ce nu vă apărține! Aceasta este lupta zilelor noastre, lupta noastră, a Dacilor cu voi! De fiecare dată când a fost atinsă Dacia, cel care a făcut-o a plătit mai devreme sau mai târziu, fie că vorbim despre hoții de comori, fie că vorbim de imperii!

Dacia a fost și este cea mai bogată țară din lume. Din ea au furat toți căt au putut duce, exemplele sunt peste tot, nu mai trebuie să le enumăr aici. La prima analiză, suntem amăgiți să credem că aceste bogății sunt exact motivul pentru care istoria noastră este mistificată, ascunsă și înlocuită, dar efortul unora, dus de generații pentru a golii aceste ținuturi de toate mineralele și de a distruge un întreg popor, este prea mare pentru a ne mai lăsa păcăliți. Scopul trebuie să fie unul pe măsură! Acești ”oameni” care vor ce este în Dacia, sunt foarte inteligenți, rafinați, perseverenți, profesioniști în regizarea și aplicarea strategiilor superioare de a-și pune maleficul plan în aplicare. Ceva peste înțelegerea multora, este căutat cu o vehemență dusă până la delir.


Tu, cel care te tragi dintr-un popor care practica sclavagismul și încă îl mai practică, că ești rus, sau austriac, sau roman, sau grec, jidan, sau mai știu eu ce nație, de prin ce colț al lumii, tu niciodată nu ai să înțelegi un popor care nu a practicat niciodată această formă inumană de exploatare a omului de către om! Tu acum ne spui despre civilizație, și despre ce-ți mai trăsnește mintea aia alterată?!
Nu vei descoperii niciodată ce speri să găsești aici în Dacia Străbună, pentru că tu ești cel care pentru scopurile tale, calci pe cadavre și distrugi natura, căt de smerit vrei să pari. Tu vrei ca adevăruri ce ies acum la suprafață, să rămână ascunse, dar ceva peste puterile tale de înțelegere se întâmplă chiar acum și de asta te temi cel mai mult, de aici și greșelile ce le vei face din lipsă de timp pentru că nu poți opri ceea ce a început! Casa lui Adam este aici în Dacia, acum o numești Tropaeum Traiani, Cetatea din imediata apropiere ai lăsat-o în paragină, plină de buruieni, pentru că sunt prea multe dovezi contra ta! Nu scoți nici un cuvânt despre Uriașii care au trecut pe-acolo și nici de ”Tânărul” Dac protejat de Dumnezeu! Sau de Sfinții găsiți în acea cetate! Degeaba ți-ai instruit armata de căutători să caute numai omul slav, pentru că omul slav este urmașul Dacilor din Carpați! Iar asta te sperie!


Sfântul Andrei a bătut în Dacia la uși deschie pentru că Dacii de la începutul Soarelui au fost monoteiști, iar Sfântul Gheorghe – Ghiorghi cum îi denumeau grecii pe Geți, reprezintă Mama Pământ – Geea, iar oamenii pământului sunt Geții, sau Daci cum le plăceau să-și spună!
Dacii trăiau în armonie cu natura, o înțelegeau pentru că ei comunicau cu ea, erau legați de natură, făceau parte din ea. Acel limbaj este necunoscut astăzi. Acum se percepe doar ce este vizibil cu ochiul, pentru că materialul a pus stăpânire pe tot Pământul. Dar câți mai simt vibrațiile? Câți mai realizează că materia este de fapt corelată cu Dumnezeu Fiul? Cu cât te apropii de Sfântul Duh, cu atât Dumnezeu Tatăl este mai aproape de tine, iar cercul Trinității Scare se închide prin desăvârșire.
Tot ce ne înconjoară este energie în continuă mișcare, iar o anumită energie se concentrează în materia, capătă formă, culoare, este perceptibilă celor 5 simțuri deținute de om. Dacă realizăm că  Dumnezeu Tatăl este energia totală, Dumnezeu fiul este materia și Sfântul Duh este informația, atunci nivelul nostru vibratoriu devine mai elevat, simțurile subtile se ascut și suntem mai aproape de marea unitate a divinității, a Celui care ne-a creat și care Îi unește pe toți. De asta trebuie să fim conștienți cu toții! Atunci te poți numi Dac!

Și mă întorc la tine, urmaș al popoarelor jefuitoare! Ai înțeles că așa stau lucrurile cu Dacii și ai considerat că cel mai bine pentru planurile tale mârșave, este să distrugi acest echilibru. Tai păduri, otrăvești apele și aerul, subjugi o lume întreagă. Mai mult, ai realizat că aurul atât de cunoscut Dacilor, este atât de irezistibil omului slab, prin chemarea lui, prin vibrații, încât ai lăsat în ultimii 25 de ani la conducerea aceste Țări, pe cei care nu pot vedea decât strălucirea și nu importanța aurului.
Dacii nu au creeat faimoasele brățări pentru femeile lor. Frumusețea femeilor Dace era îndeajuns, nu mai trebuia completată cu podoabe inutile. Acele brățări au o vibrație specială și au fost îngropate în pământ în dispoziții foarte clare, patru sau șase, într-un dispozitiv radiestezic. Sacerdoții Daci erau co-creatori, erau ”prietenii” Creatorului, ei sunt cei care au scris tăblițele de la Sinaia! De aceea aurul trebuie să rămână acolo unde este, nu să fie vândut pe o pungă de galbeni!

Noi ca popor, nu înțelegem că ne putem folosi de aceste vibrații ale aurului pentru revenirea acestui neam, nu să-i lăsăm pe ”unii” să ducă această nație la extinție! De aici și îndemnurile către o spiritualitate mai profundă, care poate schimba actuala lume desfrânată într-o lume divină!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sunt acceptate toate comentariile, atâta timp cât nu aduc jigniri persoanelor sau nu sunt defăimatoare.